ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Now T Lean Extreme 60 vcaps

Now T Lean Extreme 60 vcaps

Αδυνατιστικό Συμπλήρωμα με Πράσινο Τσάι, Υποστηρίζει τον Υγιή Μεταβολικό Ρυθμό & τη Διαχείριση Βάρους, σε Συνδυασμό με Ισορροπημένη Διατροφή & Άσκηση Το  ΝOW T-Lean Extreme περιέχει GreenSele … Περισσότερα

ΚΩΔ: 9220

Barcode: 733739019233akiro

33.42€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 33 Πόντους
Μη διαθέσιμο

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Barcode: 733739019233akiro

Αδυνατιστικό Συμπλήρωμα με Πράσινο Τσάι, Υποστηρίζει τον Υγιή Μεταβολικό Ρυθμό & τη Διαχείριση Βάρους, σε Συνδυασμό με Ισορροπημένη Διατροφή & Άσκηση

Το  ΝOW T-Lean Extreme περιέχει GreenSelect phytosome, ένα τυποποιημένο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με φωσφολιπίδια για ενισχυμένη βιοδιαθεσιμότητα. Το GreenSelect phytosome έχει αποδειχθεί κλινικά, ότι υποστηρίζει τον υγιή μεταβολικό ρυθμό και τη διαχείριση βάρους, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση .

Ακόμη, περιέχει ForsLean άλλο ένα κλινικά ελεγμένο συστατικό που φαίνεται να υποστηρίζει την παραγωγή του μυϊκού ιστού, ενώ παράλληλα διευκολύνει τη διάσπαση του λιπώδους προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή ενέργειας. Η φυσική καφεΐνη που περιέχει το T-Lean, προωθεί την ενεργειακή δαπάνη και αντοχή στην άσκηση, υποστηρίζει τον νευρομυϊκό συντονισμό και αυξάνει την πνευματική εγρήγορση .

Ακόμη, περιέχει πιπέρι καγιέν, πιπερόριζα και κανέλα. Η καψαϊκίνη του καγιέν, βοηθάει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και μειώνει την όρεξη, προκαλεί αύξηση της ροής του αίματος, βοηθάει στην διατήρηση της αρτηριακής πίεσης, στην αύξηση της σεξουαλικής ορμής και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των έλκων ενώ παράλληλα προωθεί ένα υγιές πεπτικό σύστημα .

Η πιπερόριζα, όπως και το καγιέν, βοηθά στην καύση του λίπους και αυξάνει την ροή του αίματος διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Τέλος, η κανέλα με τις γνωστές της ιδιότητες από την θερμογένεση, λειτουργεί συνδιαστικά με τα άλλα βότανα, βοηθά στην διατήρηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα σε φυσιολογικά επίπεδα και υποστηρίζει ένα ισορροπημένο ανοσοποιητικό σύστημα .

Barcode: 733739019233akiro

Παραγγελία online μέσω της ιστοσελίδας μας

Τηλεφωνική παραγγελία:

Μπορείτε να παραγγείλετε καλώντας στο 2152151660 (με αστική χρέωση - σύμφωνα πάντα με την τιμολογιακή πολιτική
του εκάστοτε παρόχου) καθημερινά από τις 08:00 έως τις 16:00 και Σάββατο από τις 09:00 εως τις 13:00.

Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ σημειώστε τους κωδικούς των
προϊόντων όπως εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος.

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!