ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Now Clinical Strength Prostate Support 90 softgels

Now Clinical Strength Prostate Support 90 softgels

Πολυφόρμουλα για την Προστασία & Αντιμετώπιση των Συπτωμάτων της Καλοήθους Υπερπλασίας Προστάτου To NOW Prostate Support είναι μια φόρμουλα με τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά βοτανικά φυτοστοι … Περισσότερα

ΚΩΔ: 9273

Barcode: 733739033482

53.32€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 53 Πόντους
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες

Barcode: 733739033482

Πολυφόρμουλα για την Προστασία & Αντιμετώπιση των Συπτωμάτων της Καλοήθους Υπερπλασίας Προστάτου

To NOW Prostate Support είναι μια φόρμουλα με τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά βοτανικά φυτοστοιχεία και προηγμένα διατροφικά στοιχεία, ικανή να προστατεύσει από την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη και να βοηθήσει στην αντιμετώπισή της και στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται μ’ αυτήν .

Επίσης, πιθανόν να μπορεί να μειώσει την επικινδυνότητα μεταλλαγής της κατάστασης αυτής προς κακοήθεια. Ειδικότερα, αναστέλλει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη, παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη δράση και ομαλοποιεί την ούρηση .

Το προϊόν αυτό, είναι εμπλουτισμένο με λάδι σπόρων κολοκύθας, ψευδάργυρο, βιταμίνη D-3 και λυκοπένιο, στοιχεία που παρουσιάζουν αντιφλεγμονώδη δράση, βοηθούν την ούρηση και φαίνεται να έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Έρευνες στην Ευρώπη και την Αμερική έχουν δείξει ότι βότανα, όπως το saw palmetto και το εκχυλίσμα από τη ρίζα της τσουκνίδας, βοηθούν στην αντιμετώπιση της πάθησης προστάτη καθώς και των συμπτωμάτων που σχετίζονται μ' αυτήν .

Επίσης εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας η οποία δείχνει ότι το ρόδι, σεβαστό από τους αρχαίους χρόνους, μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην υποστήριξη του καρδιαγγειακού συστήματος, του μαστού και του προστάτη .

Τα μέταλλα που περιέχει το προϊόν αυτό είναι χηλικής μορφής και παρασκευάζονται από τα εργαστήρια Albion σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές .

Barcode: 733739033482

Παραγγελία online μέσω της ιστοσελίδας μας

Τηλεφωνική παραγγελία:

Μπορείτε να παραγγείλετε καλώντας στο 2152151660 (με αστική χρέωση - σύμφωνα πάντα με την τιμολογιακή πολιτική
του εκάστοτε παρόχου) καθημερινά από τις 08:00 έως τις 16:00 και Σάββατο από τις 09:00 εως τις 13:00.

Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ σημειώστε τους κωδικούς των
προϊόντων όπως εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος.

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!