ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Καθημερινός καθαρισμός και φυσική προστασία της ευαίσθητης περιοχής.

Καθημερινός καθαρισμός και φυσική  προστασία της ευαίσθητης περιοχής.
Η ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας, χρειάζεται την εμπειρία και τεχνογνωσία των ειδικών, διότι τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιήσει, πρέπει να είναι απαλά, ειδικά σχεδιασμένακαι συμβατά με τη φυσιολογία της ευαίσθητης περιοχής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

"Τα επιθυμητά επίπεδα 25OHD και η συμβολή τους στην ανθρώπινη υγεία"

Τα επιθυμητά επίπεδα 25OHD και η συμβολή τους στην ανθρώπινη υγεία
Είναι πλέον παγκοσμίως αποδεκτό πως η έλλειψη βιταμίνης D αποτελεί «πανδημία» με μυριάδες επιπτώσεις στην υγεία1,2. H χρόνια χαμηλή συγκέντρωση της στο αίμα, έχει συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης σακχαρώδους διαβήτη τύπου 1, καρδιαγγειακής νόσου, ορισμένων μορφών καρκίνου, γνωσιακής εξασθένισης, κατάθλιψης, επιπλοκών στην εγκυμοσύνη, εμφάνισης αυτοάνοσων νοσημάτων, αλλεργιών, ακόμη και γενικευμένης  ατονίας5.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βιταμίνη Β12, γνωσιακή λειτουργία και μνήμη-Από τον κλινικό διαιτολόγο Γιάννη Χρύσου

Βιταμίνη Β12, γνωσιακή λειτουργία και μνήμη-Από τον κλινικό διαιτολόγο Γιάννη Χρύσου
Η βιταμίνη Β12 θεωρείται απαραίτητη για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε λειτουργίες όπως την δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων, την λειτουργία του νευρικού συστήματος, την αναγέννηση του DNA σε όλα τα κύτταρα κ.α.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!