ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Ηλιακή ακτινοβολία και διατροφή.

Ηλιακή ακτινοβολία και διατροφή.

Αύγουστος στην Ελλάδα. Η καρδιά του καλοκαιριού. Στις παραλίες το αδιαχώρητο. Όλοι αναζητούν μια σκιά για να στρώσουν την ψάθα τους. Τα παιδιά φωνάζουν, διασκεδάζοντας με τα θαλασσινά παιχνίδια. Και οι γονείς συνεχώς τρέχουν από πίσω τους. «Φόρεσε το καπέλο σου, βάλε αντηλιακό, τα γυαλιά σου μην ξεχνάς, πήγε μεσημέρι- βγες από τη θάλασσα».

Έχουν πλέον συνειδητοποιήσει όλοι ότι αυτήν την περίοδο, που η ηλιακή ακτινοβολία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, η προστασία από τον ήλιο είναι υψίστης σημασίας. Πέρα από τα αντηλιακά και τα άλλα τεχνολογικά προϊόντα, η ίδια η φύση έχει προνοήσει και μας προσφέρει απλόχερα μεγάλη ποικιλία προστατευτικών μέσων. Μιλούμε φυσικά για τροφές με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Τα φρούτα και τα λαχανικά διαθέτουν αντιοξειδωτικές βιταμίνες και καροτενοειδή και μας προσφέρονται σε αφθονία από την Ελληνική γη.

Πιο συγκεκριμένα οι βιταμίνες Α, C, E περιέχονται στα περισσότερα φρούτα και ενισχύουν την αντοχή του δέρματος έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας. Πλούσια σε βιταμίνη C είναι τα εσπεριδοειδή, το μπρόκολο, οι ντομάτες κ.α., ενώ το ελαιόλαδο και  οι ξηροί καρποί παρέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμίνης Ε.

Οι χρωστικές ύλες που χαρίζουν στα φρούτα και τα λαχανικά κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο χρώμα ονομάζονται «καροτενοειδή». Οι συγκεκριμένες ουσίες είναι γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Παρά το γεγονός ότι έχουν ανακαλυφθεί πάνω από 600 καροτενοειδείς ουσίες, φαίνεται ότι μόνο λίγες από αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν (β – καροτένιο, λυκοπένιο, α – καροτένιο, κρυπτοξανθίνη, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη).

Τα καροτενοειδή διαθέτουν μοναδικές φωτοπροστατευικές ιδιότητες.  Προστατεύουν από το ερύθημα, απορροφούν διάφορα μήκη κύματος της UV ακτινοβολίας και προφυλάσσουν το δέρμα από τις οξειδωτικές μεταβολές που προκαλεί, η υπεριώδης ακτινοβολία.

Επιπρόσθετα, σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια καταπολέμησης των δυσάρεστων επιπτώσεων της έκθεσης στον ήλιο μπορεί να διαδραματίσει το πράσινο τσάι. Το εκχύλισμα του πράσινου τσαγιού είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Η σημαντικότερη αντιοξειδωτική του ουσία είναι η επιγαλλοκατεχίνη, η οποία φαίνεται ότι μπορεί να αναστείλει τις βλάβες του δέρματος που δημιουργεί η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. 

Συμπερασματικά, μέσω της διατροφής δημιουργούμε μια ασπίδα προστασίας από τον ήλιο. Εφοδιάζουμε τον οργανισμό μας με τα κατάλληλα αντιοξειδωτικά καταναλώνοντας μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών, πολλές φορές την ημέρα. Εάν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν λαμβάνουμε τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά μέσω συμπληρωμάτων διατροφής.

Η εταιρεία Health Sign διαθέτει τα σκευάσματα HS Alexin (λυκοπένιο και σουλφοραφάνη) και Super Antioxidant (α-λιποϊκό οξύ, ρεσβερατρόλη, πράσινο τσάι κουρκουμίνη και επιγαλλοκατεχίνη) και βιταμίνη C plus που παρέχουν συμπληρωματική προστασία έναντι των βλαπτικών επιδράσεων της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!