ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Λευκά δόντια!

Λευκά δόντια!

Οδοντικές δυσχρωμίες

Ο αποχρωματισμός και το κιτρίνισμα των δοντιών είναι κάτι που όλοι μας μπορεί να αντιμετωπίσουμε σε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που προκαλούν οδοντικές δυσχρωμίες αναγκάζοντας πολλούς ανθρώπους να μη θέλουν να χαμογελάσουν. 

Πως όμως μπορούμε να επαναφέρουμε το λευκό χρώμα των δοντιών μας;  

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τους πιθανούς λόγους που προκαλούν  οδοντικές δυσχρωμίες και σας παρέχουμε συμβουλές για τον περιορισμό του αποχρωματισμού των δοντιών σας.

Ο αποχρωματισμός των δοντιών θα ξεκινήσει σταδιακά, αλλά θα γίνει πιο εμφανής με την πάροδο του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι αν αντιμετωπίσετε  τις αιτίες που τον προκαλούν τότε μπορείτε να απαλλαγείτε από το κιτρίνισμα των δοντιών, τους λεκέδες και τις κηλίδες.

Αν εντείνετε τη ρουτίνα της στοματικής σας υγιεινής, όχι μόνο θα σας βοηθήσει να κάνετε τα δόντια σας πιο λευκά, αλλά θα βελτιώσει και τη συνολική στοματική σας υγεία!

Αρχικά θα πρέπει να αναπτύξετε από πολύ νωρίς μία ρουτίνα στοματικής υγιεινής.

Κατά τη διάρκεια των νεανικών σας χρόνων τα δόντια σας είναι λευκά όμως μετά την ενηλικίωση γίνεται πιο δύσκολο να διατηρηθεί το λευκό τους χρώμα. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να αναπτύξετε μια καλή ρουτίνα στοματικής υγιεινής όταν είστε νέοι την οποία θα συντηρήσετε με το πέρασμα του χρόνου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ορισμένα τρόφιμα και ποτά όπως σάλτσες, κόκκινο κρασί, καφές, τσάι κ.α.  μπορούν να προκαλέσουν κηλίδες και να αποχρωματίσουν τα δόντια σας.  Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει κιτρίνισμα των δοντιών είναι το κάπνισμα λόγω της εναπόθεσης υπολειμμάτων νικοτίνης στην επιφάνειά τους. Για να βελτιώσετε το χρώμα των δοντιών σας θα πρέπει αρχικά να τα βουρτσίζετε δύο με τρεις φορές την ημέρα, αλλά μπορείτε να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο το χρώμα τους χρησιμοποιώντας μια λευκαντική οδοντόκρεμα  που αφαιρεί τους λεκέδες και τις κηλίδες των δοντιών επαναφέροντας το φυσικό λευκό τους χρώμα.

Οδοντική ευαισθησία

Η κακή στοματική υγιεινή, το δυνατό βούρτσισμα των δοντιών, η υψηλή πρόσληψη όξινων τροφίμων και ποτών, το τρίξιμο των δοντιών κατά τον ύπνο και κάποια χημικά προϊόντα λεύκανσης, είναι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε αυξημένη οδοντική ευαισθησία.  

Θα πρέπει να αποφεύγετε τροφές και ποτά με υψηλή οξύτητα, να βουρτσίζετε τα δόντια σας με μια μαλακή οδοντόβουρτσα, να πίνετε συχνότερα νερό αντί αναψυκτικά, να χρησιμοποιείτε προστατευτικό στόματος κατά τον ύπνο για να αποφύγετε τους τριγμούς των δοντιών αλλά κυρίως να χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα κατάλληλη για ευαίσθητα δόντια.

Η λύση ονομάζεται: ΤheraSol Whitening & sensitive

Η οδοντόκρεμα TheraSol Whitening & Sensitive περιέχει φυσικούς κόκκους πυριτίου οι οποίοι κατά το βούρτσισμα απομακρύνουν μηχανικά τις χρωστικές και τους επιφανειακούς λεκέδες που σχηματίζονται από το κάπνισμα, τον καφέ και τις τροφές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επαναφορά της λάμψης και του φυσικού λευκού χρώματος των δοντιών σας.

Ταυτόχρονα, η TheraSol Whitening & Sensitive περιέχει Strontium acetate το οποίο μειώνει άμεσα την ευαισθησία των δοντιών και των ούλων σας κάθε φορά που τα δόντια σας εκτίθενται σε ζεστό ή κρύο  ρόφημα.

Συνεπώς με την  TheraSol Whitening & Sensitive θα επανέλθει το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών σας και θα απαλλαγείτε από τις οδοντικές ευαισθησίες. Δοκιμάστε την!

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!