ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η απότομη πρόσληψη μεγάλων ποσοτήτων των παραδοσιακών τροφών του πασχαλινού τραπεζιού, μετά τη λιτή διατροφή της νηστείας, επιβαρύνει εξαιρετικά το πεπτικό σύστημα και μπορεί να προκαλέσει από απλά δυσπεπτικά ενοχλήματα, μέχρι χολαγγειακές κρίσεις και οξεία παγκρεατίτιδα, αύξηση των επιπέδων του ουρικού οξέως στον οργανισμό και αυξημένη πιθανότητα κρίσεων ουρικής αρθρίτιδας.

Για να περάσουμε το Πάσχα όσο τα δυνατό πιο όμορφα καλό είναι να ακολουθήσουμε βασικές διατροφικές οδηγίες.

  1. Η σούπα στο βραδινό τραπέζι της Ανάστασης είναι ο διαμεσολαβητικός κρίκος από τη νηστεία στο πασχαλινό τραπέζι και καλό είναι να συνοδεύεται μόνο με σαλάτα και ψωμί. Αφαιρέστε τους κρόκους των αυγών και εμπλουτίστε με λαχανικά.
  2. Την Κυριακή του Πάσχα, ξεκινήστε με πρωινό, όχι όμως πολύ πλούσιο. Μέχρι το μεσημέρι, αποφύγετε το τσιμπολόγημα και περιοριστείτε στην κατανάλωση κάποιου φρούτου.
  3. Κάθε αυγό περιέχει 230mg χοληστερόλης, δηλαδή όση περίπου είναι η επιτρεπόμενη ημερήσια ποσότητα πρόσληψης για υγιείς ανθρώπους. Τσουγκρίστε το και χρησιμοποιήστε το τις επόμενες ημέρες σε σαλάτες ή σάντουιτς.
  4. Προτιμήστε να ψήσετε κατσικάκι στο φούρνο, παρά αρνί. Σε κάθε περίπτωση αφαιρέστε το ορατό λίπος και μην τρώτε όρθιοι πάνω από τη σούβλα, γιατί έτσι κινδυνεύετε να φάτε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα.
  5. Το κοκορέτσι είναι πολύ πλούσιο σε χοληστερόλη και λίπος. Τρώτε με μέτρο.
  6. Στο μεσημεριανό τραπέζι, γεμίστε ένα πιάτο με λογική ποσότητα από τα φαγητά της ημέρας. Εάν καθίσετε για πολύ ώρα στο τραπέζι, περιορίστε το τσιμπολόγημά σας σε σαλάτες λαχανικών. Τόσο στο πασχαλινό τραπέζι της Κυριακής όσο και στο βραδινό δείπνο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, αφού θα μετριάσουν την όρεξή σας και να σας βοηθήσουν να καταναλώσετε μικρότερη ποσότητα τροφής. 
  7. Τα φρέσκα φρούτα και το γιαούρτι μετά το γεύμα είναι πιο υγιεινά από τα γλυκά..
  8. Πιείτε άφθονα υγρά κατά τη διάρκεια της ημέρας και αν δεν μπορείτε να αποφύγετε το αλκοόλ προτιμήστε 1-2 ποτήρια κρασί. Ειδικά, για όσους έχουν γνωστά προβλήματα δυσπεψίας, πχ γαστροπάρεση, χρήσιμη είναι και η κατανάλωση αναψυκτικών με Cola.
  9. Μην ξαπλώσετε αμέσως μετά το Πασχαλινό τραπέζι. Προτιμήστε έναν κοντινό περίπατο για να σας βοηθήσει στη χώνεψη.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!