ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Πέντε συμπληρώματα διατροφής για το καλοκαίρι!

Πέντε συμπληρώματα διατροφής για το καλοκαίρι!

Με το καλοκαίρι να είναι εδώ, πολλές ερωτήσεις προκύπτουν: Ποια είναι τα καλύτερα συμπληρώματα για να πάρει κανείς αυτήν την περίοδο? Να προτιμήσω κάποιο συγκεκριμένο? Πρέπει να συνεχίσω αυτά που ήδη λαμβάνω? Ας δούμε τα δεδομένα που υπάρχουν.

Βιταμίνες- Πολυβιταμίνες: Οι βιταμίνες Α, C, D και E μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα. Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι, ειδικά στην Ελλάδα, αναπόφευκτη παρά τα προφυλακτικά μέτρα που λαμβάνουμε(αντηλιακά, ομπρέλες, καπέλα κ.α.). Για να ενισχύσουμε την αντοχή του δέρματος καλό είναι να λαμβάνουμε σε επάρκεια τις απαραίτητες βιταμίνες.

Αντιοξειδωτικά: Τα καροτενοειδή (β – καροτένιο, λυκοπένιο, α – καροτένιο, κρυπτοξανθίνη, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη).διαθέτουν μοναδικές φωτοπροστατευικές ιδιότητες.  Προστατεύουν από το ερύθημα, απορροφούν διάφορα μήκη κύματος της UV ακτινοβολίας και προφυλάσσουν το δέρμα από τις οξειδωτικές μεταβολές που προκαλεί, η υπεριώδης ακτινοβολία. Επιπρόσθετα, σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια καταπολέμησης των δυσάρεστων επιπτώσεων της έκθεσης στον ήλιο μπορεί να διαδραματίσουν οι πολυφαινόλες και κυρίως το πράσινο τσάι.
Η σημαντικότερη αντιοξειδωτική του ουσία είναι η επιγαλλοκατεχίνη, η οποία φαίνεται ότι μπορεί να αναστείλει τις βλάβες του δέρματος που δημιουργεί η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. 

Αμινοξέα- πρωτεΐνη: Είναι βέβαιο ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται οι αθλητικές δραστηριότητες. Είναι απαραίτητη λοιπόν η καθημερινή λήψη πρωτεΐνης για να διασφαλιστεί η επιδιόρθωση των μυών μετά από την άσκηση ή/και τραυματισμό.

Ω3 λιπαρά οξέα: Ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός στην ομαλή ανάπτυξη μαλλιών και νυχιών και την προστασία του δέρματος. Η ανεπαρκής πρόσληψη θα έχει ως αποτέλεσμα την ξηρότητα και την αφυδάτωση του δέρματος. Τα αβοκάντο, οι σπόροι και οι ξηροί καρποί είναι πλούσια σε Ω3 λιπαρά.

Ριγανέλαιο: Είναι χρήσιμο για την αντιμετώπιση των μυκητιάσεων του δέρματος (τα στελέχη του πιο συχνά εμφανιζόμενου μύκητα, της Candida, είναι ευαίσθητα στη μυκητοκτόνο δράση του ριγανέλαιου) αλλά και των επιδημιών γαστρεντερίτιδας που εμφανίζονται στις διακοπές και οφείλονται σε νοροϊούς. Η καρβακρόλη (88%), το βασικό συστατικό του ριγανελαίου φαίνεται ότι αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού και τελικά τον αδρανοποιεί, μέσω της διάσπασης του σκληρού εξωτερικού τοιχώματος του ιού εντός μιας ώρας από την έκθεση σε αυτήν.

 

Η εταιρεία Health Sign συστήνει την HS Multivitamin ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα για ενέργεια, τόνωση και υποστήριξη του οργανισμού, την HS Vitamin C Plus μια βιοδραστική μορφή βιταμίνης C, σε συνδυασμό με εκχύλισμα φρούτων για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος, την HS Vitamin D3 2000iu για την καλή διατήρηση των οστών και την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού στην πιο απορροφήσιμη μορφή της, αυτή της χολικαλσιφερόλης, το HS Super Antioxidant έναν συνδυασμό αντιοξειδωτικών τα οποία συντελούν στην εξουδετέρωση των οξειδωτικών ριζών, το HS Free Form Amino Acids τα 20 απαραίτητα αμινοξέα για τη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπου και το HS Oregano Oil ισχυρό όπλο της φύσης για την προστασία του ανοσοποιητικού.


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
1.    Skin Protective Nutraceuticals: The Current Evidence in Brief. Nwanodi O. Healthcare (Basel). 2018 May 4;6(2)
2.    Antiviral efficacy and mechanisms of action of oregano essential oil and its primary component carvacrol against murine norovirus. Gilling DH, Kitajima M, Torrey JR, Bright KR. J Appl Microbiol. 2014 May;116(5):1149-63.
3.    In vitro activity of origanum vulgare essential oil against candida species.  Cleff MB.  Braz J Microbiol. 2010 Jan;41(1):116-23.


Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!