ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Συμβουλές για όμορφο και υγιές δέρμα!

Συμβουλές για όμορφο και υγιές δέρμα!

Η γήρανση των οργάνων συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της ζωής. Ως το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος, το δέρμα παρουσιάζει εμφανή σημάδια καταστροφής λόγω ηλικίας, έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία (UVR) και χημικής ρύπανσης. Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας καθώς και τη βελτίωση του ανθρώπινου βιοτικού επιπέδου, οι άνθρωποι δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία του δέρματος και προσπαθούν να την κατανοήσουν καλύτερα. Πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα οι γυναίκες, ξοδεύουν σημαντικό μέρος των καθημερινών τους εξόδων σε καλλυντικά και φάρμακα για τη θεραπεία και την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Αυτή η τεράστια ζήτηση συνεχίζει να οδηγεί την έρευνα για την πρόληψη και τη θεραπεία της γήρανσης του δέρματος.

Η γήρανση του δέρματος μπορεί να χωριστεί σε χρονολογική γήρανση και φωτογήρανση. Η χρονολογική γήρανση του δέρματος συμβαίνει σε όλο το σώμα και η φωτογήρανση συμβαίνει στα σημεία του σώματος που εκτίθενται στο φως. Η χρονολογική γήρανση που προκαλείται από εσωτερικούς παράγοντες συμβαίνει φυσικά και δεν είναι εύκολο να αλλάξει, αλλά η φωτογήρανση είναι δυνατό να καθυστερήσει αλλάζοντας εξωτερικούς παράγοντες.

Η διατροφή συνδέεται στενά με την υγεία του δέρματος και απαιτείται για όλες τις βιολογικές διεργασίες του δέρματος από τη νεότητα μέχρι τη γήρανση. Οι διατροφικές συνήθειες μπορούν να επιδιορθώσουν το κατεστραμμένο δέρμα όπως μπορούν επίσης και να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα. Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί έχουν συνδέσει στενά τις διατροφικές συνήθειες με την υγεία του δέρματος, ενώ επιπλέον, η κλινική έρευνα και η επιδημιολογία συνδύασαν επιτυχώς τη διατροφή με την υγεία των ιστών και των οργάνων και επιβεβαίωσαν ότι τα διατροφικά επίπεδα και οι διατροφικές συνήθειες έχουν σε έναν ορισμένο βαθμό επιπτώσεις στην υγεία και τη γήρανση του δέρματος.

Το νερό είναι ένα ζωτικό συστατικό του σώματος και διευκολύνει τη διατήρηση της ισορροπίας και τη λειτουργία των ιστών στο σώμα. Το νερό στο σώμα και στα κύτταρα εξυπηρετεί κυρίως το ρόλο του θρεπτικού συστατικού, του διαλύτη, του φορέα μεταφοράς, διατηρεί τον ενδαγγειακό όγκο και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος. Η έλλειψή του μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση των ιστών και λειτουργικές διαταραχές (όπως γήρανση και φλεγμονή). Το δέρμα δεν αποτελεί εξαίρεση και η εμφάνιση του δέρματος στα χείλη και στα άκρα είναι μια άμεση αντανάκλαση των επιπέδων ενυδάτωσης του οργανισμού.

Τα ιχνοστοιχεία περιλαμβάνουν σίδηρο, ιώδιο, ψευδάργυρο και χαλκό κ.λπ., και αναφέρονται σε στοιχεία των οποίων η περιεκτικότητα στο ανθρώπινο σώμα είναι μικρότερη από 0,01–0,005% της μάζας του σώματος. Παρά το γεγονός αυτό, τα ιχνοστοιχεία έχουν ισχυρές φυσιολογικές και βιοχημικές επιδράσεις και σχετίζονται στενά με την ανοσία και τη φλεγμονή του δέρματος.

Η έλλειψη βιταμινών επηρεάζει την υγεία του δέρματος και μπορεί να προκαλέσει δερματικές διαταραχές. Για παράδειγμα, η έλλειψη βιταμίνης C προκαλεί τα συμπτώματα του σκορβούτου, όπως εύθραυστο δέρμα και αδυναμία επούλωσης πληγών. Οι βιταμίνες, ως συστατικά της αντιοξειδωτικής άμυνας του δέρματος, λαμβάνονται κυρίως από τα τρόφιμα, επομένως η περιεκτικότητα σε βιταμίνες στη διατροφή σχετίζεται στενά με την αντιοξειδωτική ικανότητα του δέρματος και τις φυσιολογικές λειτουργίες.

Τέλος, η ρεσβερατρόλη είναι μια πολυφαινόλη, η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση ενώ επάγει και την έκφραση ενός αριθμού αντιοξειδωτικών ενζύμων. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ουσία αυτή μπορεί να έχει κλινικό όφελος- κυρίως μείωση των ρυτίδων- όταν συνδυάζεται με τα κατάλληλα φυτοχημικά συστατικά (φλαβονοειδή και ελλαγικό οξύ).

Η εταιρεία Health Sign συστήνει το HS Super Antioxidant έναν συνδυασμό αντιοξειδωτικών τα οποία συντελούν στην εξουδετέρωση των οξειδωτικών ριζών, προλαμβάνοντας τις αρνητικές τους συνέπειες στον οργανισμό, την HS Vitamin C Plus μια βιοδραστική μορφή βιταμίνης C, σε συνδυασμό με εκχύλισμα φρούτων, το HS Multivitamin ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα για ενέργεια, τόνωση και υποστήριξη του οργανισμού και το HS Panhealth μια ισχυρή φόρμουλα βασισμένη στην ελιά και το ρόδι με αντιμικροβιακές ιδιότητες.


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Resveratrol-procyanidin blend: nutraceutical and antiaging efficacy evaluated in a placebo-controlled, double-blind study. Clin Cosmet Investig Dermatol. 2012; 5: 159–165. Daniela Buonocore, and Fulvio Marzatico
Diet and Skin Aging-From the Perspective of Food Nutrition. Nutrients. 2020 Mar 24;12(3):870. Changwei Cao , Zhichao Xiao , Yinglong Wu , Changrong Ge


Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!