ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

7 απλές συμβουλές για να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και να ξυπνήσετε ανανεωμένοι!

7 απλές συμβουλές για να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και να ξυπνήσετε ανανεωμένοι!

Γνωρίζατε ότι ο ύπνος παρέχει την ευκαιρία στο σώμα σας να ξεκουραστεί και να επεξεργαστεί πληροφορίες δημιουργώντας νέα μονοπάτια μάθησης και μνήμης στον εγκέφαλο. Ανεπάρκεια ύπνου, ιδιαίτερα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα του σώματός σας να εκτελέσει αυτές τις λειτουργίες. Γι' αυτό είναι σημαντικό να καθιερώσετε μια ρουτίνα πριν τον ύπνο, ώστε να μπορείτε να αποκοιμηθείτε γρήγορα και να δώσετε στο μυαλό και το σώμα σας την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ανανεωθούν.

1. Ορίστε ένα πρόγραμμα ύπνου και τηρήστε το.

Πηγαίνετε για ύπνο και ξυπνήστε την ίδια ώρα κάθε μέρα —ακόμα και το Σαββατοκύριακο. Αυτό θα βοηθήσει στον προγραμματισμό του σώματος να νιώθει υπνηλία όταν είναι ώρα για ύπνο και να ξυπνά ανανεωμένος το πρωί. Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο στο τηλέφωνό σας 30 λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα ύπνου για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι είναι ώρα να σταματήσετε.

2. Καθιερώστε μια χαλαρωτική ρουτίνα πριν τον ύπνο.

Επιβραδύνετε το πολυάσχολο μυαλό σας πριν τον ύπνο με μια ηρεμιστική δραστηριότητα, όπως η ανάγνωση ενός κεφαλαίου του τελευταίου βιβλίου σας ή η ακρόαση απαλής, χαλαρωτικής μουσικής. Απλά φροντίστε να διατηρήσετε τις μελωδίες ήρεμες και την ένταση χαμηλή.

3. Κάντε την κρεβατοκάμαρά σας ένα καταφύγιο.

Κρατήστε την κρεβατοκάμαρά σας ήσυχη και δροσερή. Τα υπνοδωμάτια έχουν έναν σκοπό—να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη σωστή κατάσταση για να κοιμηθείτε γρήγορα και να κοιμηθείτε καλά. Μάθετε τι σας αποσπά την προσοχή – σκεφτείτε να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας ή να αλλάξετε τη διακόσμηση. Για να διατηρήσετε τον χώρο ύπνου σας χωρίς περισπασμούς, τοποθετήστε τους υπολογιστές, τα tablet και άλλα εργαλεία εργασίας κάπου που δεν μπορείτε να δείτε από το κρεβάτι σας. Και χρησιμοποιήστε το κρεβάτι σας μόνο για ύπνο, έτσι ώστε ο εγκέφαλός σας να το συσχετίζει με τον ύπνο.

4. Χαμηλώστε τα φώτα και κοιμηθείτε σε σκοτεινό δωμάτιο.

Η μείωση της έντασης του φωτισμού λέει στο σώμα σας ότι η ώρα του ύπνου πλησιάζει. Βεβαιωθείτε ότι η κρεβατοκάμαρά σας θα παραμείνει σκοτεινή μέχρι να κοιμηθείτε. Τραβήξτε τις κουρτίνες ώστε το δωμάτιό σας να παραμένει σκοτεινό ακόμα και όταν ο ήλιος αρχίζει να ανατέλλει.

5. Αποφύγετε τη χρήση καπνού ή προϊόντων με καφεΐνη τη νύχτα.

Ο καφές σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε γρήγορα. Είναι καλύτερο να αποφύγετε τελείως τον καπνό γιατί κάνει τους χρήστες να κοιμούνται ελαφρά και να ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί.

6. Δοκιμάστε ένα συμπλήρωμα ύπνου.

Τα φυτικά συμπληρώματα όπως η μελατονίνη χρησιμοποιούνται μερικές φορές για τη θεραπεία της αϋπνίας. Το Νέο ZzzQuil είναι συμπλήρωμα διατροφής με Μελατονίνη, Βιταμίνη Β6 και ένα συνδυασμό βοτάνων από Χαμομήλι, Λεβάντα και Βαλεριάνα. Η Μελατονίνη σας βοηθάει να αποκοιμηθείτε γρήγορα και επομένως να ξυπνάτε αναζωογονημένοι, χωρίς υπνηλία την επόμενη ημέρα! Τα ζελεδάκια ZzzQuil ρυθμίζουν τον κύκλο ύπνου-εγρήγορσης με φυσικό τρόπο, χωρίς να αφήνουν αίσθημα υπνηλίας την επόμενη μέρα! Εμπλουτισμένα με Βιταμίνη Β6 και συνδυασμό βοτάνων από Χαμομήλι, Λεβάντα και Βαλεριάνα, το ZzzQuil NATURA έρχεται για να σας βοηθήσει να απολαύσετε τα οφέλη του ύπνου, χωρίς να προκαλεί εθισμό.

7. Αφήστε το τηλέφωνό σας μακριά 30 λεπτά πριν κοιμηθείτε.

Οι φωτεινές οθόνες ξεγελούν τον εγκέφαλό σας ώστε να πιστεύει ότι είναι ακόμα μέρα. Αντισταθείτε στην επιθυμία πλοήγησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ είστε στο κρεβάτι. Αφήστε το τηλέφωνό σας μακριά 30 λεπτά πριν πέσετε για ύπνο για να πείτε στον εγκέφαλό σας ότι είναι ώρα να χαλαρώσετε.

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!