ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Η ιδανική αποτοξίνωση..

Η ιδανική αποτοξίνωση..

«Φάτε λίγο μπρόκολο».

Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους το μπρόκολο πρέπει να είναι μια καθημερινή συνήθεια. Αυτοί που λαμβάνουν πολλά φάρμακα είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η άθροιση των φαρμάκων στον οργανισμό και οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους μπορούν να οδηγήσουν σε συσσώρευση τοξινών στα κύτταρα και πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Johns Hopkins βρήκαν ότι το μπρόκολο είναι πλούσιο σε μια ουσία που λέγεται σουλφοραφάνη, η οποία μετά την ενεργοποίησή της από το ένζυμο μυροσινάση, αυξάνει τη δράση γονιδίων του οργανισμού για να ακολουθήσει η παραγωγή αντιοξειδωτικών και αποτοξινωτικών ενζύμων.

Η παρουσία σουλφοραφάνης στον οργανισμό έχει θαυματουργά αποτελέσματα. Μέσα στα κύτταρα συνδέεται με έναν υποδοχέα (Keap1) και απελευθερώνεται ο παράγοντας nrf2. Αυτός πηγαίνει στον πυρήνα του κυττάρου και προσδένεται σε έναν άλλο υποδοχέα (ARE), ενεργοποιώντας με αυτό τον τρόπο τη μεταγραφή των γονιδίων που είναι υπεύθυνα για την αποτοξίνωση. Η διαδικασία αυτή(φάση ΙΙ) λαμβάνει χώρα στο συκώτι και κατά τη διάρκειά της μια ουσία δεσμεύεται στις τοξίνες κάνοντάς τες λιγότερο δραστικές ενώ ταυτόχρονα διευκολύνεται η απέκκρισή τους από τον οργανισμό.

Η αποτοξίνωση είναι κάτι που ο οργανισμός χρειάζεται σε καθημερινή βάση. Είναι σαν τα σκουπίδια σε μια πόλη που πρέπει να μαζεύονται καθημερινά. Οι τοξίνες προέρχονται από τις άχρηστες ουσίες του κυτταρικού μεταβολισμού, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, την κακή διατροφή, τις ασθένειες, τα φάρμακα, το αλκοόλ, το κάπνισμα. Τα συμπτώματα που προέρχονται από τη μειωμένη απέκκριση αυτών των τοξινών είναι μάλλον άτυπα, με την εύκολη κόπωση, την αδιαθεσία και την καταβολή των δυνάμεων να προεξάρχουν

Η χρήση επιλεγμένων συμπληρωμάτων διατροφής παρέχει τη δυνατότητα λήψης συγκεκριμένης ποσότητας ενεργοποιημένης σουλφοραφάνης (που δε χρειάζεται το ένζυμο μυροσινάση) και είναι μια έξυπνη επιλογή για την καθημερινή αποτοξίνωση του οργανισμού και την προστασία του.

Η εταιρεία Health Sign διαθέτει το πρωτότυπο σκεύασμα HS Alexin, το οποίο συστήνει ως έναν απλό καθημερινό τρόπο για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Συμπληρωματικά, συστήνεται η χορήγηση βιταμίνης C (Vitamin C Plus), που δρα ως αντιοξειδωτικό και βοηθά τα κύτταρα να αδρανοποιούν τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
1.Antioxidant functions of sulforaphane: a potent inducer of phase 2 detoxification enzymes. Fahey JW et al. Food Chem Toxicol 1999; 37:973-9.
2.Novel concepts of broccoli sulforaphanes and disease: Induction of phase II antioxidant and detoxification enzymes by enhanced-glucoraphanin broccoli. James, D., et al (2012) Nutr Rev., 70:654-65

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!