ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Καλοκαιρινές συμβουλές διατροφής

Καλοκαιρινές συμβουλές διατροφής

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που δίνουμε ώθηση στην υγεία μας. Η ξεκούραση, ο ύπνος, η άθληση και το καλό φαγητό γεμίζουν τις μπαταρίες μας και μας ανανεώνουν. Ας δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και να κάνουμε τους καλοκαιρινούς μήνες όσο πιο υγιεινούς γίνεται.

  1. Αρχίστε την ημέρα με καλό πρωινό: Κάποιοι δεν παίρνουν πρωινό γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα χάσουν βάρος. Στην πραγματικότητα όλες οι έρευνες δείχνουν ότι το πρωινό βοηθά τους ανθρώπους να ελέγχουν το βάρος τους. Τα δημητριακά ολικής άλεσης με φρούτα είναι ένας νόστιμος και θρεπτικός τρόπος να ξεκινήσει η ημέρα.
  2. Βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας: Η άσκηση είναι απαραίτητη και δε σημαίνει ότι πρέπει να κλειστούμε σε ένα γυμναστήριο. Το καλοκαίρι είναι ιδανική εποχή για περπάτημα και κολύμπι. Μετά την άσκηση μην επιβραβεύετε τον εαυτό σας με λιπαρά φαγητά.
  3. Πιείτε άφθονα υγρά. Χρειάζεται να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα. Αυτά είναι απαραίτητα για να αποφύγουμε την αφυδάτωση. Όλα τα μη αλκοολούχα ροφήματα είναι χρήσιμα. Μην ξεχνάτε ότι το αλκοόλ έχει πολλές θερμίδες και η κατανάλωσή του αυξάνει το σωματικό βάρος. Μην πίνετε πάνω από ένα ποτήρι χυμό την ημέρα, καθώς ακόμα και οι «καθαροί» χυμοί φρούτων περιέχουν ζάχαρη.
  4. Σταματήστε τη ζάχαρη και τα λίπη. Η τακτική κατανάλωση ζάχαρης αυξάνει τον κίνδυνο παχυσαρκίας και καταστρέφει τα δόντια. Αποφύγετε τις τροφές που περιέχουν επιπρόσθετα ποσά ζάχαρης, όπως τα γλυκά, το αλκοόλ, τα ζαχαρούχα αναψυκτικά. Όλοι χρειαζόμαστε λιπαρά στη διατροφή μας, αλλά είναι σημαντικό να προσέχουμε την ποσότητα και το είδος αυτών. Προσπαθήστε να μειώσετε τα κορεσμένα λίπη (γλυκά, κρέμες, βούτυρο, πίτες, τυριά). Επιλέξτε τροφές που περιέχουν ακόρεστα λίπη, όπως το ελαιόλαδο, τα ιχθυέλαια και το αβοκάντο.
  5. Τα γεύματα θα πρέπει να βασίζονται σε υδατάνθρακες. Οι πατάτες, το ρύζι, τα δημητριακά, το ψωμί και τα μακαρόνια θα πρέπει να αποτελούν το 1/3 των φαγητών που καταναλώνουμε. Προσέξτε τα λίπη που προσθέτετε κατά το μαγείρεμα, καθώς αυτά είναι που αυξάνουν το ποσό των θερμίδων. Προτιμήστε τα δημητριακά ολικής άλεσης καθώς περιέχουν περισσότερες φυτικές ίνες.
  6. Καταναλώστε άφθονα φρούτα και λαχανικά. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχουν είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμες. Λυκοπένιο, επιγαλλοκατεχίνες, φλαβονοειδή και ανθοκυανίνες αντιμετωπίζουν τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες οξυγόνου. Προτιμήστε τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής(πχ ντομάτες, καρπούζι).
  7. Βάλτε ψάρι στη διατροφή. Είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών και περιέχουν πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Δύο γεύματα την εβδομάδα είναι αρκετά. Για το ένα γεύμα προτιμήστε ψάρια που περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά (σολωμός, τόνος, σαρδέλες).
  8. Μειώστε το αλάτι- κάτω από 6γρ την ημέρα. Το αλάτι αυξάνει την αρτηριακή πίεση. Μην ξεχνάτε ότι πολλές τροφές περιέχουν αλάτι (πχ ψωμί, δημητριακά, σάλτσες). Παρακολουθήστε τις ετικέτες των τροφών που καταναλώνετε.

H Εταιρεία HEALTH SIGN προτείνει το HS ALEXIN, συμπλήρωμα διατροφής με αντιοξειδωτική προστασία με τη βοήθεια δύο ισχυρών φυσικών παραγόντων, του λυκοπενίου και της σουλφοραφάνης.

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!