ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Κουραστήκατε από τις συνεχείς δίαιτες και την εξαντλητική γυμναστική? Δε θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να πάρετε ένα χάπι για να εκτοξεύσετε το μεταβολισμό σας και να δείτε τα κιλά να φεύγουν μόνα τους? Αυτή είναι η κεντρική ιδέα που οδηγεί την έρευνα τα τελευταία χρόνια, αναζητώντας προϊόντα που να οδηγούν σε ταχεία απώλεια βάρους χωρίς κόπο και στερήσεις.

Μεταβολισμός είναι όλες οι χημικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στον οργανισμό και ως στόχο έχουν τη μετατροπή υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπών στην ενέργεια που χρειάζονται τα κύτταρα για να επιβιώσουν. Ο ρυθμός μεταβολισμού είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο οργανισμός για να επεξεργαστεί και να καταναλώσει την ενέργεια-θερμίδες από τις τροφές. Υπάρχει ένας βασικός μεταβολικός ρυθμός, δηλαδή ένα συγκεκριμένο ποσό ενέργειας-θερμίδων που απαιτείται για να επιτελούνται βασικές λειτουργίες. Αυτός εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο, το σωματότυπο, τη δίαιτα και αποτελεί τον πρωταρχικό παράγοντα που καθορίζει πόσες θερμίδες μπορεί κάποιος να «κάψει» σε μία ημέρα. Όταν αυτός ο ρυθμός επιβραδύνεται- λόγω ηλικίας, κακής διατροφής, έλλειψης άσκησης-, το λίπος συσσωρεύεται και παχαίνουμε.

Η αύξηση του μεταβολισμού, η αύξηση δηλαδή των θερμίδων που μπορεί κάποιος να κάψει, αποτελεί το στόχο πολλών φαρμακευτικών προϊόντων. Η αλήθεια είναι ότι μαγικό χάπι δεν υπάρχει. Υπάρχουν ωστόσο φυσικοί τρόποι που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια απώλειας βάρους.

Πολλές μελέτες έχουν αναδείξει την αξία του πράσινου τσαγιού στην απώλεια βάρους. Οι κατεχίνες του πράσινου τσαγιού μπορούν να βοηθήσουν στην κατανάλωση επιπλέον θερμίδων πριν αυτές αποθηκευτούν ως λίπος, αλλά και στην καύση λίπους που έχει ήδη αποθηκευτεί.

Η ρεσβερατρόλη καίει το λίπος. Πρόκειται για μια πολυφαινόλη που βρίσκεται σε μικρές δόσεις στην φλούδα και στα κουκούτσια του κόκκινου σταφυλιού και έχει σημαντική αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. Η δράση της έναντι της παχυσαρκίας αποτελεί πεδίο μεγάλης έρευνας τα τελευταία χρόνια.

Οι πολυβιταμίνες που περιέχουν συμπλέγματα των Β βιταμινών είναι σημαντικές για πολλές από τις διεργασίες του ανθρώπινου οργανισμού. Εάν η λειτουργία του μυικού συστήματος είναι επηρεασμένη από έλλειψη βιταμινών, ο μεταβολισμός μπορεί να αυξηθεί όταν αυτές αναπληρωθούν.

Η εταιρεία Health Sign συστήνει τα συμπληρώματα HS Super Antioxidant και HS Multivitamin, που σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και καθημερινή άσκηση μπορούν να δώσουν ώθηση στο μεταβολισμό και να οδηγήσουν σε απώλεια βάρους.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

    Antiobesity effects of green tea catechins: a mechanistic review. Rains TM, Agarwal S, Maki KC. J Nutr Biochem. 2011 Jan;22(1):1-7.
    Resveratrol: anti-obesity mechanisms of action. Aguirre L, Fernández-Quintela A, Arias N, Portillo MP. Molecules. 2014 Nov 14;19(11):18632-55.




Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!