ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Ομορφιά για όλους!

Ομορφιά για όλους!

Ποιος είπε ότι η περιποίηση είναι ένα σπορ αμιγώς γυναικείο; Καλλυντικές κρέμες, προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης, scrub, κρέμες ματιών, ειδικές φόρμουλες υγείας και ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, βρήκαν περίοπτη θέση στα ανδρικά ράφια και ντουλάπια. Τάση ή ανάγκη…;

 

Σαφώς μια ανάγκη που, αν κοιτάξουμε πίσω ιστορικά, θα ανακαλύψουμε ότι τα μυστικά του ανδρικού καλλωπισμού ξεκινούν από την αρχαιότητα. Εκτός από τη συστηματική άσκηση, οι Αρχαίοι Έλληνες ασχολούνταν ιδιαίτερα και με την προσωπική τους περιποίηση, καθώς θεωρούσαν σοβαρή υπόθεση την επιδίωξη της ομορφιάς. Τα μυστικά ομορφιάς τους, οι γυναίκες, φρόντιζαν να τα κρατούν καλά κλεισμένα, εντός σπιτιού!

Σήμερα, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον…γυναίκες και άντρες μοιράζονται χώρο και χρόνο για να αναδείξουν ότι καλύτερο έχουν!

Όμως, είναι ευρέως γνωστό ότι η ομορφιά, αλλά και η υγεία ξεκινούν από μέσα μας. Αυτό έλαβε σοβαρά υπόψη της και η Sky Premium Life και, συνδυάζοντας τις προσεκτικά επιλεγμένες Α΄ ύλες, την παραγωγή με βάση τα αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP (Good Manufacturing Practices), καθώς και την επιστημονικά βασισμένη επιλογή των κατάλληλων θρεπτικών συστατικών, στον κατάλληλο συνδυασμό και στην ενδεδειγμένη περιεκτικότητα, δημιούργησε συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

 

Κι ενώ η πραγματικότητα της πανδημίας έχει επιφέρει εγκλεισμό, άγχος και αβεβαιότητα, δεν πρέπει να αμελούμε την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και φροντίδας προς τον εαυτό μας και οφείλουμε να αποκτήσουμε και νέες συνήθειες που ίσως δεν είχαμε μέχρι σήμερα και μπορούν να μας δώσουν θετική ενέργεια.

 

Ξεκινάμε με ένα σκεύασμα που θα μας βοηθήσει να φέρουμε εις πέρας μια φορτισμένη και απαιτητική καθημερινότητα. Premium Male & Premium Female, μια ολοκληρωμένη πολυβιταμίνη εμπλουτισμένη με περισσότερα από 20 θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, για ενέργεια, τόνωση του οργανισμού και γενική ευεξία.

 

Κρατάμε στο μυαλό μας ότι, μετά την ηλικία των 25 ετών, η παραγωγή του κολλαγόνου από τον οργανισμό μειώνεται, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη λήψη του συμπληρωματικά. Το Collagen της Sky Premium Life, ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, με εύπεπτα βιοδιαθέσιμα πεπτίδια κολλαγόνου, εμπλουτισμένο και με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες συμπλέγματος B, βιταμίνη C, ψευδάργυρο, & χαλκό, με υπέροχη γεύση φράουλας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μας δίνει τη λύση για γερά μαλλιά, δυνατά νύχια και λαμπερό δέρμα.

 

Για ακόμα πιο στοχευμένη δράση, επιλέγουμε το Hyaluronic Acid, ένα συμπλήρωμα με διαυγές πόσιμο διάλυμα υαλουρονικού οξέος, που υποστηρίζει τη φυσιολογική κατάσταση του δέρματος και των αρθρώσεων και μπορεί να ληφθεί είτε από στόματος, είτε να εφαρμοστεί απευθείας επάνω στην επιδερμίδα, ως ενισχυτικό της καλλυντικής μας κρέμας. Για μια έξτρα ενυδάτωση και αίσθηση διαρκείας!

 

Για ενδυνάμωση της τρίχας και λαμπερό χρώμα στα μαλλιά, αλλά και προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη φαρέτρα της Sky Premium Life υπάρχει το Hair Advanced Formula, ένα προϊόν με κολλαγόνο τύπου ΙΙ, βιοτίνη, βιταμίνη C, ψευδάργυρο, σελήνιο και χαλκό, το οποίο ενισχύει συμπληρωματικά την καλή υγεία των νυχιών και της επιδερμίδας.

 

Όσο χρόνο όμως κι αν επενδύουμε στην προσωπική μας ομορφιά και τη διατήρηση της καλής μας υγείας, η δυσάρεστη πραγματικότητα της πανδημίας είναι εδώ, να μας υπενθυμίζει ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να επαναπαυόμαστε λεπτό. Με λύπη διαπιστώνουμε ότι ο κορονοϊός, επιφέροντας ποικίλα προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, οικονομικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά, επηρέασε αρνητικά τη σεξουαλική μας διάθεση και υγεία. Επειδή όμως για όλα υπάρχει μία λύση, η Sky Premium Life παρουσιάζει το δίδυμο που θα βοηθήσει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας! Τα συμπληρώματα διατροφής King Eros και Queen Venus, περιέχουν επιλεγμένους συνδυασμούς βοτάνων, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων που ενισχύουν τη λίμπιντο, υποστηρίζουν την καλή σεξουαλική υγεία και τη θετική ψυχολογική διάθεση, συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης, βοηθούν στη διατήρηση ενός δυνατού ανοσοποιητικού και είναι κατάλληλα για vegans.

Επιλέξτε το συμπλήρωμα που ταιριάζει στη δική σας ανάγκη και απολαύστε την καθημερινότητα που ονειρεύεστε!

 

Sky Premium Life…in love with life!

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!