ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Οστεοαρθρίτιδα.

Οστεοαρθρίτιδα.

Η Οστεοαρθρίτιδα είναι μια χρόνια κατάσταση που αναφέρεται σε αρθρικό πόνο. Η αρθρική πάθηση, είναι η πρώτη αιτία αναπηρίας στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Η οστεοαρθρίτιδα αποτελεί την πιο κοινή μορφή αρθρίτιδας και επηρεάζει ένα σημαντικό ποσοστό των ηλικιωμένων.

Συμπτώματα:  Πρόκειται για μια εξελισσόμενη και εκφυλιστική πάθηση της άρθρωσης που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή, χρόνιο πόνο, λειτουργικό περιορισμό της κινητικότητας και επηρεασμένη ποιότητα ζωής των πασχόντων.

Παράγοντες εμφάνισης :  Προηγούμενες μελέτες δείχνουν ότι η προχωρημένη ηλικία, η γενετική προδιάθεση, η παχυσαρκία, η φλεγμονή και η υπερβολική μηχανική φόρτιση προδιαθέτουν στην εμφάνιση και εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας.

Τύποι της Νόσου:

Πρόσφατα έχουν περιγραφεί τρεις διαφορετικοί φαινότυποι της νόσου:

  • η οστεοαρθρίτιδα που σχετίζεται με την παχυσαρκία
  • αυτή που σχετίζεται με τραυματισμό και
  • αυτή που σχετίζεται με την ηλικία.

 

Αντιμετώπιση:

 Ένα σημείο κλειδί στη θεραπεία θα ήταν να αντιστοιχιστούν ξεχωριστές θεραπείες για κάθε φαινότυπο. Έως τώρα πάντως, η αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, δηλαδή του πόνου και της κινητικότητας της άρθρωσης.

Πολλά από τα συμπληρώματα διατροφής που χρησιμοποιούνται δρουν ευεργετικά για την άρθρωση, κατά τέτοιο τρόπο ώστε σήμερα η χρήση τους να θεωρείται στρατηγικό εργαλείο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας.

Μερικά από τα σημαντικότερα είναι τα ακόλουθα:

Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη :  Είναι τα συμπληρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερο. Φαίνεται ότι αναπλάθουν τους χόνδρους των αρθρώσεων και ότι μπορούν να μειώσουν τον πόνο της οστεοαρθρίτιδας, συνήθως εντός μερικών εβδομάδων από την έναρξη της θεραπείας.

Πρόσφατη μελέτη το 2018 έδειξε ότι η χονδροϊτίνη στη συνιστώμενη δοσολογία είναι αποτελεσματική για την ανακούφιση του πόνου και τη βελτίωση της φυσικής λειτουργίας, ενώ η γλυκοζαμίνη έδειξε σημαντική επίδραση στην αντιμετώπιση της δυσκαμψίας

Η μελέτη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες, οι οποίες αναγνωρίζουν στην γλυκοζαμίνη και τη χονδροϊτίνη την αποτελεσματικότητα, το καλό προφίλ ασφαλείας που διαθέτουν και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής που προκαλούν.

Έτσι, σήμερα, η λήψη τους προτείνεται από την Ευρωπαϊκή Ομάδα Οστεοπόρωσης και Οστεοαρθρίτιδας (European Society for Clinical and Economic Aspects of Osteoporosis and Osteoarthritis) ως πρώτη γραμμή θεραπείας για την οστεοαρθρίτιδα του γόνατος.


Το μέθυλ-σουλφόνυλ-μεθάνιο (MSM) : 
Είναι ένα μόριο που υπάρχει φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό και του αποδίδονται πολλές ιδιότητες (αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, αντιαθηρωματικές, αντιοξειδωτικές). Έχει χρησιμοποιηθεί στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας του γόνατος τόσο ως μονοθεραπεία όσο και σε συνδυασμό με γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη.

 

Τα ιχθυέλαια :  Έχουν επίσης δοκιμαστεί και φαίνεται ότι παρέχουν προστατευτική δράση έναντι της καταστροφής του αρθρικού χόνδρου. Η δράση αυτή αποδίδεται στα ω3 λιπαρά που περιέχουν και τα οποία προκαλούν αναστολή της αύξησης των θειούχων γλυκοζαμινογλυκανών, οι οποίες θεωρούνται υπεύθυνες για την καταστροφή των πρωτεογλυκανών και του κολλαγόνου.

Η εταιρεία Health Sign συστήνει το συμπλήρωμα διατροφής HS Arhto Health μια επιστημονικά σχεδιασμένη σύνθεση που περιέχει χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη, MSM και Green Lipped Mussel. Σε συνδυασμό με την D3 ,K2 ενισχύει τον χόνδρο και κάνει πιο ελαστικούς τους τένοντες.

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!