ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2152151660 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.00€ *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Ψευδάργυρος, ένα πολύτιμο μέταλλο!

Ψευδάργυρος, ένα πολύτιμο μέταλλο!

Ο ψευδάργυρος αποτελεί ένα ιδιαίτερα σπουδαίο θρεπτικό συστατικό για τον οργανισμό μας. Αποτελεί το δεύτερο, μετά τον σίδηρο, πιο κοινό συστατικό του σώματος, καθώς συμμετέχει σε πολλές βιοχημικές διαδικασίες και βοηθάει στη λειτουργία πολλών ενζύμων. Οι δράσεις του στον οργανισμό είναι πολλές και πολύ σημαντικές.

Ο ψευδάργυρος αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, συμβάλλει στον μεταβολισμό μακροθρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη) ενώ συμμετέχει ως συμπαράγοντας σε πάνω από 300 ένζυμα.

Βοηθά στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία,  στη γονιμότητα και την αναπαραγωγή, στον φυσιολογικό μεταβολισμό της βιταμίνης Α, στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των οστών, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα, στην άμυνα του οργανισμού και στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.

Πλούσιες διατροφικές πηγές ψευδαργύρου αποτελούν κυρίως οι ζωικές τροφές και σε λιγότερο βαθμό τα φυτικά τρόφιμα, ενώ η απορρόφησή του αυξάνει όταν στο γεύμα υπάρχει και πρωτεΐνη. Ο οργανισμός έχει την ικανότητα να απορροφά περίπου το 20-40% που προσλαμβάνει από τις τροφές.

Μην ξεχνάμε ότι ο ψευδάργυρος πλέον είναι διαθέσιμος και στη μορφή των συμπληρωμάτων διατροφής, σε συμπυκνωμένη στοιχειακή μορφή, η οποία προσφέρει το μέγιστο όφελος και την υψηλότερη απορρόφηση.

Ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την πρόσληψη σιδήρου αποτελεί το Iron Soft της Power Health το οποίο περιέχει σίδηρο σε δισγλυκινική μορφή μαζί με βιταμίνες C, Β6 & Β12 σε κάψουλες βραδείας αποδέσμευσης (DRcaps®), που απελευθερώνουν σταδιακά τα θρεπτικά συστατικά.

Ο σίδηρος μαζί με τις βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Επιπλέον, ο σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα, ενώ η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου στον οργανισμό*.

 

*Τα παραπάνω  αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

 

Γιατι Easy Pharmacy;

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!