Capricare Νο2 Κατσικίσιο Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας από τον 6ο μήνα 400gr
Το Πρωτότυπο (1988) και Νο1 κατσικίσιο βρεφικό γάλα παγκοσμίως
Με βάση το ΠΛΗΡΕΣ κατσικίσιο γάλα
Το μοναδικό κατσικίσιο βρεφικό γάλα αξιολογημένο από τον EFSA
ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ
Για βρέφη από 6 έως 12 μηνών
- Το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ κατσικίσιο βρεφικό γάλα (1988)
- Το Νο1 κατσικίσιο βρεφικό γάλα παγκοσμίως
- Παρασκευάζεται με βάση το πλήρες κατσικίσιο γάλα
- Το μοναδικό κατσικίσιο βρεφικό γάλα κλινικά αξιολογημένο από τον Ευρωπαϊκό
Οργανισμό Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) για τη σωστή ανάπτυξη ενός υγιούς βρέφους
- Το πιο μελετημένο βρεφικό κατσικίσιο γάλα
- Παρασκευάζεται στην πιο εξελιγμένη μονάδα παραγωγής παγκοσμίως για την παραγωγή
κατσικίσιου βρεφικού γάλακτος, σχεδιασμένη για την παραγωγή μόνο βρεφικού γάλακτος,
αποκλειστικά από κατσικίσιο γάλα
- Μοναδική καθετοποιημένη παραγωγή (από την εκτροφή και το άρμεγμα έως το τελικό προϊόν)
- Σύμφωνο με την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα βρεφικά γάλατα
- Εμπλουτισμένο με πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μακράς αλύσου (ΑΑ και DHA)
Γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη για τη διατροφική κάλυψη βρεφών από τον 6ο έως και τον 12ο μήνα και για την περίοδο του απογαλακτισμού. Παρασκευάζεται με πρώτη ύλη το πλήρες κατσικίσιο γάλα, αντί με ανάμειξη συστατικών, με αποτέλεσμα την ηπιότερη δυνατή επεξεργασία.
Είναι σύμφωνο με την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα βρεφικά γάλατα και το μόνο κλινικά αξιολογημένο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).
Παρασκευάζεται από την παγκοσμίως πρωτοπόρο εταιρεία στην έρευνα, στην ανάπτυξη και παραγωγή βρεφικών γαλάτων από πλήρες κατσικίσιο γάλα, Dairy Goat Co-operative (DGC) Νέας Ζηλανδίας.
Η μοναδική και καθετοποιημένη διαδικασία παραγωγής της DGC (Εκτροφή - Άρμεγμα - Παραγωγή σκόνης γάλακτος - Κατασκευή υλικών συσκευασίας - Εγκυτίωση) εξασφαλίζει:
TAXYΤΕΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
Από το άρμεγμα των αιγών στο γάλα σε σκόνη εντός 3 ημερών. Διασφάλιση της φρεσκότητας και των φυσικών ιδιοτήτων του πλήρους κατσικίσιου γάλακτος
ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ
Η ηπιότερη θερμική επεξεργασία, με τη λιγότερη δυνατή «ταλαιπωρία» των πρωτεϊνών και το μικρότερο ποσοστό γλυκοζυλιωμένων ενώσεων στο τελικό προϊόν
ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗΣ
Xωρίς μακροχρόνια αποθήκευση των συστατικών, μεγάλο αριθμό προμηθευτών, μεταφορά και επεξεργασία σε άλλα εργοστάσια ή χώρες
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Εξειδίκευση 30 ετών. 100% επικεντρωμένη διαδικασία στην αποκλειστική παραγωγή μόνο βρεφικού γάλακτος από πλήρες κατσικίσιο γάλα. Απόλυτος έλεγχος των πρώτων υλών, των υλικών συσκευασίας, καθώς και όλων των σταδίων παραγωγής. Εξασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Η διατήρηση των ωφελημάτων από τις μοναδικές φυσικές ιδιότητες του πλήρους κατσικίσιου γάλακτος στο τελικό προϊόν:
- Καλύτερη ευπεπτότητα λόγω πρωτεϊνικού και λιπιδικού προφίλκαι ηπιότερης επεξεργασίας του
γάλακτος
- Χαμηλότερη αντιγονικότητα
- Διατήρηση της μεμβράνης των λιποσφαιρίων και τηςφυσικής περιεκτικότηταςβιοενεργών
συστατικών, όπως πρεβιοτικοί ολιγοσακχαρίτες, νουκλεοτίδια, αμινοξέα κτλ.
Barcode: 9421025231506